Matkatoimisto Seksihelteen paluu - bordelleja ja betonitöitä

Matkatoimisto Seksihelteen paluu

Vieläkö joku muistaa kuinka päätin rohkeasti levittää siipeni ja kokeilla lahjojani kuvitteellisen matkatoimiston vetäjänä? Ja sitemmin myös laajensin heti toimintaa konsultoinninkin puolelle. Mahdollisesti jonkunasteisesta, ellei suorastaan mittavasta asiakaskadosta johtuen tämä ”yritys” on ollut nyt tauolla. Eikö muuten ole hieno tuo koko suomalainen sana ”yritys” tai ”yrittäjä”. Ei siis suinkaan ”onnistuja” tai ”se rohkea ja ahkera tyyppi joka päätti kulkea omia polkujaan”. Ei. Yrittäjä. Ihme ettei suoraan epäonnistuja. Kuvaisi tosin ehkä tätä omaa toimintaani parhaiten. 😆

No, nyt kun sopivasti saatiin tänne jälleen kaveri Suomesta kylään, niin oli aika laittaa vanha ”yritys” eli minun tapauksessani ”epäonnistus” vireille. Tämä kaveri, ”Villaa”, niin kuin paikalliset kaverit hänet täällä uudelleen nimesivät, heitettiin heti loman kärkeen niin sanotusti syvään päätyyn.
Nythän nimittäin kävi niin, että Neng päätti lopettaa kannattavan mutta tylsän työnsä mantereella Ao Nangissa ja palata Lantalle. Juuri sopivasti samaan aikaan kun tämä edellä mainittu suomalainen kaverimme oli matkustanut rapsakat kolmekymmentä tuntia ja kieriskeli massiivisen jetlagin kourissa. Siitähän ei sitten hyvä heilunut. Etenkin kun Neng laittoi vanhasta työpaikasta lähtiessään kuvan isosta rahatukusta joka oli hänen lopputilinsä ja ilmoitti tarjoavansa kaikille seuraavan illan!


Tommi on askarrellut bambukatokseen aurinkokennoilla toimivat kertakaikkisen romantilliset valot

Itsehän olin synttäreitteni jälkeen ajatellut, että hitokseen hyvä kun saa nyt olla rauhassa ilman mitään juhlia ja vaihtaa erinäiset iltareivit joogaan ja Netflixin tarjontaan. Vieläkään en näemmä ole oppinut ettei sellaisia lupauksia pitäisi mennä tekemään. Ne kostautuvat aina ja useimmiten välittömästi.

Kuvitelma...

... todellisuus 😆

Nengillä ei luonnollisesti ollut edes varmaa työpaikkaa tänne tullessaan saati asuntoa joten hänen oli tarkoitus kuorsata joko bambukatoksessa tai sohvallamme pari yötä. Ensimmäinen yö menikin aika tutulla kaavalla mutta se toinen.
Siis se ilta kun sanoin, että pitäisiköhän mun ottaa oma ylimäääräinen mopo alle, että voin mennä ajoissa nukkumaan. Sen sijaan huomasinkin yhtäkkiä olevani yön pimeinä tunteina keskellä Seksihelteen maailman Lantan valloitusta, mutta en enää ollut itse ollenkaan niin varma olinko siellä oppaana vai asiakkaana.
Huomasinkin yhtäkkiä olevani yön pimeinä tunteina keskellä Seksihelteen maailman Lantan valloitusta, mutta en enää ollut itse ollenkaan niin varma olinko siellä oppaana vai asiakkaana.
Kaikki alkoi siitä, että Neng halusi - ei kenellekään yllätyksenä - mennä jonnekin laulamaan livebändin kanssa.

Menimme ruokailun jälkeen siihen yhteen ja samaan paikalliseen juottolaan jossa musiikki on niiin törkeän kovalla, että kommunikointi tapahtuu joko huulilta lukemalla tai vaihtoehtoisesti viittilöimällä. Tällä kertaa siellä oli meidän lisäksemme niin paljon porukkaa, että Neng ei kehdannutkaan kiivetä lavalle. Sen sijaan bändi soitti kyllä jokaisen toivekappaleen jonka keksimme pyytää yhteen ääneen kiljuen. Yllättäen Villaa sujahti paikalliseen baariskeneen kuin kala veteen. Erityisesti kun ajattelee, että hän oli edelleen melko sekaisin jetlagista, ensimmäistä kertaa Aasiassa ja myös luonnollisesti Thaimaassa ja heti kolmantena iltana laitettiin täysi mylly päälle.

Villaa uimassa (mahdollisesti puhelimen kanssa)

Tosin me kaikki ja etenkin thaiystävämme olivat muutenkin yhtä mieltä siitä ettei Villaa ole ihan tavallisin tapaus eikä todennäköisesti edes kotoisin tellukselta. Mahdollisesti siksi, että hän on toistaiseksi halunnut mennä lähinnä öisin uimaan. Päivällä auringossa uiminen onkin täysin yliarvostettua hommaa. Villaa on mahtava nuori, boheemi nainen, joka unohtaa paitsi kenkänsä milloin mihinkin, myös puhelimen ja rahat taskuunsa mennessään uimaan. No mutta, se tästä Seksihelteen uudesta asiakkaasta uhrista ja takaisin siihen erikoiseen iltaan.

Jostain sieltä baarin vieraiden seasta pöytään tuli mies joka selvästi tunsi Nengin, mutta Nengillä ei ollut pienintäkään käryä kuka jatkuvasti peukkuja heilutteleva ja kippistelevä ukko oli. Hetken päästä pöytään alkoi ilmestyä ruokaa ja lautasia jotka ”peukkumies” meille ystävällisesti tilasi. Jostain syystä tämän paikan ehdoton erikoisuus on uppopaistetut kananvarpaat ja -nivelet. Ai että oli taas hienoa olla kasvissyöjä! 😎
Villaa esitti niin vakuuttavia tanssimuuveja että hetken päästä meidän ympärillemme kerääntyi joukko thaimiehiä näyttämään peukkua ja tanssimaan ringissä. Jollaista ei muuten ole minun aikanani koskaan ennen tapahtunut tässä baarissa.
Peukkumies oli selvästi iskenyt silmänsä Tommiin ja kävi hakemassa häntä aina vaan uudelleen tanssilattialle. Minkäs sille voi kun on sellainen mieskarkki että vetää puoleensa ihmisiä sukupuolesta riippumatta.

Neng oli jo heti päivällä juhlatuulella


Karaokea ja "Karaokea"

Neng edelleenkin halusi päästä laulamaan ja lopputili poltteli muutenkin vielä ikävästi taskussa joten hän halusi vaihtaa paikkaa. Thaimaassa tai ainakin täällä meillä jos haluaa mennä laulamaan, niin suosittelen käyttämään paikallisten kanssa mieluummin ilmaisua ”sing a song” kuin ”karaoke”. Ellei sitten satu olemaan vähän seikkailunhaluisempaa tyyppiä. Sana karaoke täällä nimittäin tarkoittaa baaria, jossa kyllä voi MYÖS laulaa karaokea, mutta päätulot tulevat hieman toisenlaisesta toiminnasta.

Siltä varalta etteivät ilmaisut ”Happy ending” tai ”bumbum” ole tuttuja niin selvennän vielä varuiksi, että karaoke = tyttöbaari. Eli bordelli. Mutta jossa toki voi myös vain juoda ylihintaisia drinkkejä, pelata bilistä tai laulaa karaokea. Sillä prostituutiohan on Thaimaassa laitonta. Mikä on melko vaikea uskoa isompien paikkojen katukuvaa katsellessa. Tästä syystä kaikki seksipalveluja myyvät firmat ovat virallisesti ”karaoke-baareja”. Lantalla nämä paikat sulautuvat aika kivasti muiden paikkojen joukkoon, sillä minulta meni oikeasti muutama vuosi ennen kuin opin erottamaan nämä paikat tavallisista hierontapaikoista tai baareista. Enkä pidä sitä ollenkaan huonona asiana.

Neng siis ehdotti että menemme hänen vanhan ystävänsä ”Karaoke”-paikkaan laulamaan ja kiirehti vakuuttamaan katsellessaan minun epäluuloista mulkoiluani, että sinne on täysin ok mennä ihan muuten vaan eikä kukaan tule huutamaan korvaan ”mii lov juu long taim”.
Neng kiirehti vakuuttamaan katsellessaan minun epäluuloista mulkoiluani, että sinne on täysin ok mennä ihan muuten vaan eikä kukaan tule huutamaan korvaan ”mii lov juu long taim”.
Sinne siis. Baarin edustalla erittäin lyhyisiin mekkoihin pukeutuneet mimmit pelasivat bilistä ja toivottivat meidät iloisesti tervetulleiksi. Menimme sisälle hämärään paheiden pesään jossa oli pari erittäin loppuunajettua nahkasohvaa ja antiikinaikainen karaokemasiina, johon piti laittaa kolikko aina uutta biisiä varten. Omistaja kävi kilauttelemassa puolestamme rahaa koneeseen ja syötti halumiamme kappaleita hakukoneeseen. Tommi ilmoitti välittömästi haluavansa samanlaisen aparaatin meille kotiin. 😬

Tähän väliin haluan kertoa, että minä en muuten laula (julkisesti) karaokea. Olen muistaakseni livennyt tästä periaatteesta kerran, ruotsinlaivalla joskus vajaa vuosikymmen takaperin. Tommi intoutui kannustamaan minua niin raivokkaasti yleisöstä käsin, että karaokevetäjä tuli ilmoittamaan varsin napakasti ”jos toi touhu ei lopu, niin lähdette kaikki ulos täältä. Täällä on LAPSIA yleisön joukossa!” Eipä siitä keikasta sitten sen enempää…

Parin mojiton jälkeen ja kuunneltuani Nengin epävireisiä thailauluja ainakin puoli tuntia ilmoitin, että minäkin voin kokeilla, mutta haluan ainoastaan pahoinpidellä kaikkein kauneimpia ja vaikeimpia balladeja joita karaokemasiinasta löytyy. Tervehdys ja anteeksi siis Mariah Carey  ja Whitney Houston, joka varmaan kääntyi haudassaan ympäri. Omasta mielestäni teimme Villaan kanssa duettona melko vakuuttavaa työtä. Ainakin baarin tytöt niin sanoivat! Ja kuka nyt ei heitä uskoisi, tyypit kuuntelevat joka päivä kuitenkin karaoke-esityksiä. Voidaan siis melkein sanoa, että he olivat kuin Voice of Lanta -tuomareita!
Paikan vessa oli ihan rakennuksen takaosassa joten näin vilauksen niistä huoneista joissa saa niitä kuuluisia ”onnellisia loppuja”. Hyi saakeli. Halusin pulahtaa desinfiointiainealtaaseen jo pelkästään sen jälkeen kun olin istunut sillä loppuunjyystetyllä sohvalla pari tuntia.

Kaikki hyvä ja/tai erikoinen loppuu kuitenkin aikanaan ja päätimme lähteä joskus kolmen aikaan aamulla kotiin. Neng ja Villaa olivat vielä juhlatuulella ja päättivät jatkaa juhlia vielä Villaan kämpillä. Nengillä oli päällä käsittämätön kuolemattomuuskänni ja siinä vaiheessa kun Villaa päätti mennä nukkumaan, Neng halusi vielä hölistä ja pitää bileet pystyssä. Napakka potku mahaan sai kuitenkin vihjeen menemään perille. Suomalaiset naiset. 💗
Koska meillä kuulemma ovet olivat lukossa (epäilen…), niin Neng lopulta nukkui yönsä karaokeisännän kanssa siinä samalla sohvalla jossa me muutama tunti aikaisemmin lauloimme äänemme käheiksi.

Tämän kokemuksen perusteella Matkatoimisto Seksihelle tarjoaa myös ”karaoke”iltoja, mutta on päättänyt ulkoistaa niiden vetämisen asiantuntevammalle taholle. Eli Nengille. Omat desinfiointipullot mukaan! Ja käsi syvälle taskuun, sillä näissä paikoissa juomat maksavat osapuilleen tuplat normaalipaikkoihin verrattuna. Sinne menivät nimittäin myös Nengin lopputilimassit.

Betoniunelmia

Olen antanut itseni ymmärtää, että nykyään on fäshöniä järjestää erilaisia työleirejä, joissa osallistujat saavat opetella kädestä pitäen kädentaitoja eri aloihin liittyen. Tommi ja Jiab valoivat eilen käsipelillä vuokratalon takapihalle betonipohjaa bambukatosta varten. Ensin helteessä ja myöhemmin säkkipimeässä kaatosateessa.
Siitä se ajatus sitten lähti - matkatoimisto Seksihelle tarjoaa nykyään myös betonirakennuskursseja ”Betoniunelmia”. Tarjoamme opetuksen ja materiaalit sekä trooppisen lämmintä juomavettä. Vastineeksi opit rakentamaan Tommille studion siis yleishyödyllisen alkuasukasrakennuksen. Varaa paikkasi heti, sillä paikkoja on tarjolla vain rajoitettu määrä!
(Näettekö tekin sen horisontissa siintävän haaveilemani Ford Ranger Raptor -maasturin jonka minä näen? Olen melko varma, että Seksihelle on siirtynyt yritystoimminasta rikastumistoimintaan 😂😎)


Opi perinteisiä käsityötaitoja ihkauudella kurssillamme!!

Ei kommentteja