Ota yhteyttä

Facebook

e-mail: marsureissaa (@) gmail.com

4 kommenttia

 1. Tää blogi on ihan paras, iso kiitos!!! Pakko aloittaa varmaan alusta postauksien lukeminen, niin viihdyttävää ja informatiivistä tekstiä joka kerta.

  VastaaPoista
 2. Jee, kiitos ja kiva kuulla, että tykkäät. Jatkoa seuraa :)

  VastaaPoista
 3. Tätä sinun blogia on niin hienoa seurata, odotan aina uutta päivitystä. Olen lukenut kaikki jutut alusta saakka. Löysin tämän blogin muistaakseni viime vuoden puolella tai tämän vuoden alussa. Tätä sinun sanojen ilottelua... tapasi kirjoittaa on aivan huippua. Itsellä on ikuinen kuume tulla Thaimaahan, vaikkakin siellä joka kerta sairastun johonkin vatsapöpöön. Ja joka kerta, siis joka kerta, saan allergiset reaktiot itikan pistoihin.Ja niihin tarvitaan aina jotakin troppeja ja joskus niitä on hoidettu vielä kuukausien jälkeenkin Suomessa. Thaimaa on kuitenkin vienyt kappaleen sydämestäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Miten olen missannut tämän sinun kommenttisi! Pahoitteluni. :(

   Kiitos ihanasta palautteesta ja kiva kuulla että pidät lukemastasi. Minä olen myös saanut täällä lukemattomia vatsapöpöjä siinä missä toiset eivät saa koskaan mitään. Kaipa se on paitsi tuuripeliä, myös yksilöllistä kuka sairastuu ja kuka ei. Minä olen myös aina se, jota hyttyset eniten kuppaavat. Onneksi niihin pistoksiin sentään tulee ajan kanssa immuuniksi. Samoin kuin erilaiseen ruoan bakteerikantaan tottuu.

   Toivottavasti tulet vielä Thaimaahan käymään :)

   Poista