The real angry bird

Pörräilimme jälleen päivällä ympäri Lantaa katselemassa paikkoja, uusia rantoja ja toki ruokapaikkoja. Löysimmekin kalastajien rannan tuntumasta mukavanoloisen ravintolan, jonka pitäjä osasi yhtä paljon englantia kuin me thaita. Saimme kuitenkin tietää, että rouvalla oli 6 lasta, 4 tyttöä ja 2 poikaa. Täti nauroi paljon, puhui meille thaita, puristeli meitä käsistä ja nauroi taas. Jos ymmärsin oikein, hän kysyi olenko mustalainen. :D Näihin pitää suhtautua toki aina pienellä varauksella, sillä pienehköt erot lausumisessa muuttavat merkitystä aika tavalla. Opimme juurikin, että viileä tuuli (=loom jen) ja I feel horny (=loom njeng) ovat pelottavan lähellä toisiaan. :D

Pakko tykätä Nalle Puh -liinasta ravintolassa :D


Halusin saada peitto/lakanasaagan viimein päätökseen, joten pyysimme Baon viemään meidät vielä kerran paikalliseen Tarkkariin. Otimme myyjänkin avuksi, mutta hän tuntui tietävän lakanoista yhtä paljon kuin Bao, joka on melko vähän.

Loppujen lopuksi otin karun värisen, kasarityylisen lakanasetin ja leveän, tikatun peiton. Lakanat olivat samanlainen mysteeri kuin viimeksi, 4 tyynyliinaa ja yksi muotoonommeltu lakana. Viritin lakanan korvaamaan pussilakanaa ja sehän toimi osapuilleen tunnin ajan yöllä. Viis siitä, meillä on viimein oikea peitto froteeriekaleiden ja Hiisin karvalta tuntuvan torkkupeiton lisäksi. (Tommi laittaa Hiisi-peiton välillä päälleni ja kuvittelee rapsuttavansa koiraa :D)
Tältä sen piti näyttää...

...ja tällainen siitä tuli

Siinä tarkkarireissulla jutustellessamme Baon kanssa selvisi, että hänellä on ongelma kanan, tai tarkemmin ottaen kukon kanssa. Thaimaahan on luvattu kukkotappelujen maa ja arvatenkaan minä en missään tapauksessa halua nähdä saati tukea sellaista toimintaa. Bao onneksi, ainakin tässä asiassa, kuuluu kanssani kategoriaan ituhipit, sillä hänellä on 3 tappelukukkoa, jotka eivät tappele. Bao pitää niistä, koska ne ovat kauniin värisiä.  Yksi kukoista on kuitenkin aiheuttanut pahennusta naapurustossa, koska kyseinen angry bird haluaa lähinnä tapella ihmisten kanssa. Viimeksi se oli mutustellut tyytyväisenä naapurin kissojen ruokia ja kun naapuri oli tullut hätistelemään sitä, se oli hyökännyt kimppuun ja onnistunut rikkomaan ihoakin. Bao joutui kaivamaan kuvettaan lepytelläkseen naapurinsa. Kiukkukukko on myös matsannut apinoiden (!) kanssa, sillä oli jaloissa ja siivissä arpia muistoina näistä yhteenotoista.

Siellä se nyt viipottaa. Naapureiden ikkunoissa luudat alkoivat viuhtoa saman tien kun kukko tuli näkyviin
 
Kun kysyimme, että eikö tuollainen raivoisa ja syntymästään linkkaava kiukkupussi kuuluisi pataan, saimme kuulla, että Bao ei pysty päästämään sitä päiviltä, mutta kukaan naapurikaan ei ole suostunut sitä tekemään. Ja toisaalta, kuka tietää miten siinä operaatiossa loppujen lopuksi kävisi, voisin kuvitella että tuon kaltainen luonnonoikku ei helpolla luovu hengestään.


Linnuista ja kisoista puheenollen, Baollahan on myös kilpaa laulava lintu. Oikeasti. Näitä karaoke-lintuja pyydystetään viidakosta, mutta Baon yksilö oli jälleen joku reppana, jonka hän pelasti ja hoivasi kuntoon. Pelastettu tipu osoittautuikin lahjaakkaaksi laulajaksi ja Bao on tienannut sillä ihan mukavasti rahaa. Se on myös yritetty ostaa isolla hinnalla, mutta kuka sitä nyt kaveriaan möisi.

Lintujen Idolsissa suoritusaika oli reilut 20 sekuntia ja eri äänistä saa eri määrän pisteitä. Pyysimme päästä mukaan katsomaan tällaista kisaa, mutta Baon lintu ei ole kisakunnossa. Sillä on ilmeisesti sulkasato tai jotain sinnepäin ja kilpailupaikalla on kova auringonpaiste, joten linnulla voisi olla siellä tukalat oltavat. Mikäli tirppa tulee kuntoon meidän reissumme aikana, yritämme ehdottomasti päästä mukaan lintujen laulumittelöihin. Vain Thaimaassa <3

Ei kommentteja