Totuuden kuulet thaimaanialaisten suusta, osa 2

Eilen, niin kuin joka perjantai, Rasta Baby -reggaebaarissa on livemusiikkia, joten pitihän se mennä testimään. Edellisellä kerralla setin aloitti akustisesti trio, joka jumitti Knocking on heaven's dooria arviolta parikymmentä minuuttia hymisemällä ilman varsinaisia sanoja. Pakko tykätä.

Tämä on nyt kolmas vuosi, kun käymme Rasta babyssa ja se näemmä oikeuttaa jonkinasteiseen erikoispalveluun. Tällainen maailman hitan kaljanlipittäjä arvostaa kovasti kuuleria, joka pitää oluen viileänä pidempään. Näitä oli tarjolla vain harvoille ja valituille asiakkaille. Toisaalta, me emme myöskään maksa koskaan juomiamme joka kerta tilatessamme niitä vaan ne lisäillään piikkiin. Tai siis illan lopuksi joku iloisista loksipäistä kysyy mitä me joimme ja kuinka paljon. Eilen he eivät jaksaneet edes laskea loppusummaa vaan kysyivät meiltä onko antamamme summa ok vai pitääkö antaa vaihtorahoja.

Rasta Baby oli saanut vahvistusta henkilökuntaansa. Baarissa pörräili siihenastisen henkilökuntansa keski-ikään nähden vähän varttuneempi hörhö. Jotenkin näytti, että jopa vakihenkilökunnankin mielestä tämä kaveri, Sam, oli liian kujalla. Mahdollisesti hän oli nauttinut pari Leo-olutta tai muutaman höpöheinä-savukkeen liikaa.

Olen aina ihmetellyt täällä sitä, että minä saan kovin erilaisen vastaanoton jopa kavereiltamme kuin Tommi. Siinä missä Neng rutistaa Tommia karhunhalaukseen niin, että rustot rutisevat ja Bao vääntää Tommia nänneistä (:o), minä saan, jos saan, aina sellaisen halauksen, jota on vaikea kutsua halaukseksi. Ei sillä, että haluaisin tässä asiassa totaalista tasa-arvoa... Olen ajatellut tämän liittyvän naisen kunnioittamiseen enkä ole sen kummemmin vaivannut päätäni asialla.

No, eilen sain sitten osakseni huomiota, jota ilmankin olisin voinut jatkaa elämääni. Sam selitti, että hänellä on sydänsuruja, kun hänen 24-vuotias jenkkityttöystävänsä ei ollut tullut takaisin. Hän itse oli sanomansa mukaan 42-vuotias. Siinä illan mittaan hän kippisteli meidän kanssamme aika monta kertaa ja juttu alkoi olla aina vaan lennokkaampaa. Sam oli mm. erittäin pettynyt, että minulla ei ollut _nuorempaa_ siskoa, jota hän olisi voinut kisutella. Asioita, joita nainen ei halua kuulla, osa 1.

Lopulta Tommi lähti puuteroimaan nenäänsä ja jäin tämän thaimaalaisen auervaaran kanssa kaksin. Hän totesi, että mieheni on onnekas, mutta joutuu palaamaan vessasta murtunein sydämin (itseluottamus! :D). Sitten hän totesi, että "ai laik gööls laik juu: pompyi (=pullukka)". Asioita, joita nainen ei halua kuulla, osa 2. Tämän ainoan kerran olisin toivonut, että en olisi osannut sitäkään vähää thai-kieltä, jonka nyt taidoin. Hän vielä jatkoi demonstroimalla, kuinka hän on niin pieni ja palelee, että olisi kiva, kun olisi iso tyttö lämmittämässä. Aioita, joita nainen ei halua kuulla, osa 3.

Palasimme kotiin puolenyön aikaan ja jäimme terassille hengailemaan hetkeksi, kun Bao ajoi ohi. Hän nauroi tälle kertomukselleni niin paljon, ettei meinannut pysyä moponsa selässä ja pyyhki kyyneleitään kikattaessaan.
Lopulta hän sai sanotuksi naurultaan "juu kou kil him". Asioita, joita nainen haluaa kuulla, osa 1.

2 kommenttia

  1. Morjes. Tässä kun odottelen uusia postauksia niin kahlaan tätä sun blogia ja etin postauksia mitä en ole vielä lukenu. Olipa taas mukava lukea näistä ihastuttavista hauskoista paikallisista. Joo ja näin länsimaisittain kenekään koosta ei saa puhua varsinkaan isosta ja varsinkaan nauraa sille. Mutta iteppä osasit tämänki kirjoittaa siihen muotoon että vedet silmissä sai täällä lukea. Mut eipä siinä innolla haluan lukea lisää näistä vallottavista paikallisista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uusi postaus on jo valmiina ja on ihan kohta eetterissä. 🙂

      Musta tuntuu että mä en kaikkien näiden vuosien aikanakaan ole vielä ihan tottunut näihin pullukkakommentteihin vaikka niitä ei pahalla tarkoitetakaan.😅😅

      Poista